Друга Практична Міжнародна Конференція по аутизму (IPAC2020) пройде в Києві 20-21 листопада. Організатором цієї знакової в галузі події є МГО «Дитина з майбутнім». Програма заходу знаходиться в розробці, проте вже сьогодні відомо, що частина часу буде присвячена обміну досвідом між українськими учасниками сфери. З цією метою МГО «Дитина з майбутнім» оголошує конкурс абстрактів для потенційних спікерів Конференції.
Абстракт – короткий виклад досвіду, по суті його «реклама», яка покликана привернути потенційного слухача, пояснити йому навіщо потрібн

о прийти і послухати/ побачити саме цей досвід. Абстракти будуть розглянуті Оргкомітетом на конкурсній основі. Головними критеріями будуть корисність і унікальність досвіду для учасників Конференції, а також його доречність в загальному дизайні заходу. Потенційні спікери мають можливість представити свій досвід в трьох форматах: виступ 15 хвилин, практичний семінар 1-1,5 години, постер.
Якщо вам є що сказати широкій аудиторії фахівців, батьків, активістів та ЗМІ – заповнюйте заявку за посиланням. Гонорар за виступ не передбачається.

Термін подачі абстрактів до 23:55 15 квітня 2020 року.
Відкриття реєстрації для учасників (слухачів) Конференції очікується в квітні 2020 року.
Інформація про Першу Практичної Міжнародної Конференції по аутизму (IPAC2019) доступна за посиланням.