Студія соціалізації «Дитина з майбутнім» в суботу, 12 вересня, розпочала новий навчальний рік. На заняття прийшли батьки і діти, які вже встигли скучити за тим часом, який вони проводять за творчістю в невимушеній атмосфері найрізноманітніших майстер-класів.
На першому занятті в цьому навчальному році всі учасники під керівництвом тренера Наталії Полторацької створювали осінню «картину» з використанням різних розвиваючих технік.

«Наші роботи, в основному, це поєднання багатьох напрямів творчості. Це комплексні заняття, які включають і малювання, і ліплення, і аплікацію, і навіть елементи колажу. Це розвиває творче мислення, уяву, моторику. Тему занять я завжди намагаюся прив’язати до пори року. Якщо зараз осінь, то ми робитимемо осінній листопад – їжачка, який збирає урожай, будемо використовувати ті дари природи, які у нас є на даний момент», – розповіла Наталія Полторацька.
Діти, як завжди, мали можливість поспілкуватися один з одним, потренувати свою витримку і вміння в злагодженій роботі з батьками, а також отримали прекрасну роботу, виготовлену своїми руками.
«Перший час моєму синові було дуже страшно. Добре, що тут все відбувається в такому вільному форматі, не так як, наприклад, в садочку або в школі. Це для мого хлопчика величезний плюс. Тепер він може сидіти і працювати. Йому подобається. В Студії займаються діти різного віку та стану. Мій син, у якого важкі порушення, має можливість входити в колектив звичайних дітей», коментує мама Альона Івашова.
Куратор Студії Алена Свердлова зазначає, що кращий відгук для організаторів – це та радість, з якою сім’ї відвідують заняття. Пані Свердлова обіцяє, що в цьому навчальному році всіх відвідувачів Студії чекає дуже багато цікавого і нового.
Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до нашої дружньої та творчої компанії!