8–9 листопада в Києві в рамках Першої міжнародної практичної конференції з аутизму ви дізнаєтеся про психологічні тестові методики та послуги навчання, використання і поглибленої інтерпретації результатів психологічної оцінки. Це спеціалізація партнера конференції – міжнародної групи компаній Giunti Psychometrics.

В Україні компанія працює із 2007 року під юридичною назвою ТОВ “ОС Україна” в таких сферах:  клінічна психологічна діагностика, організаційна психологія включаючи аналітику даних в сфері HR, нейрореаблітація, тестування та консультування з питань кар’єри, перевірка здатності до водіння автотранспорту.  

Одним із пріоритетних напрямків роботи компанії є комплексна діагностика розладів аутистичного спектра. Завдяки якісному інструментарію спеціалісти в Україні мають можливість отримати повну інформацію для діагностики аутизму і для оцінки розладів аутистичного спектра.

Компанія пропонує адаптовані психологічні тестові методики зі світовим ім’ям, що є “золотим стандартом діагностики РАС”: ADI-R, ADI-R, тест CASD, ADOS-2, РЕР-3.

В 2019 році, завдяки спільному проєкту з МОН України, 500 Інклюзивно-ресурсних центрів України отримали доступ до сучасних методик оцінки дітей шкільного віку. Постачальниками методик для даного проєкту, лецінзіатами та авторами українських адаптацій цих методик є ТОВ «ОС Україна».