19 червня у Дніпрі відбудеться перший адаптивний кінопоказ для дітей з аутизмом. Показ організований Фондом «Дитина з майбутнім» спільно з кінотеатром «Правда-кіно». В рамках ініціативи Фонду адаптивні кінопокази вже пройшли у Києві, Одесі і Тернополі за партнерської підтримки кіномереж «Планета-кіно» і «Сінема-Сіті». Тепер адаптивні кінопокази доступні у Дніпрі.

«Гучний звук, темрява, і велика кількість людей на звичайному сеансі унеможливлює відвідування кінотеатрів нашими дітьми. Тому ми разом з нашими партнерами-кінотеатрами створюємо максимально комфортну атмосферу: зменшуємо рівень звуку, прибираємо рекламні ролики, залишаємо в залі світло, залишаємо двері відкритими», – говорить Валерія Лугова, керівник проектів і програми Фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім».

Перший кінопоказ у Дніпрі відбудеться 19 червня о 10.00 у кінотеатрі «Правда-кіно» за адресою пр-т Слобожанський, 86. Діти будуть дивитися мультфільм «Тачки-3». Кіносеанс для сімей дітей з аутизмом – безкоштовний. Реєстрація за номером телефону 067-639-75-28.