Новий сезон 2016-2017 освітніх семінарів Консула Аутизм-Європа і засновниці Фонду допомоги дітям з синдромом аутизма  “Дитина з майбутнім” Інни Сергієнко починає свою роботу 27 жовтня у Рівно. Консул оновила свій курс з урахуванням побажань аудиторії під час попередніх поїздок. Оновлений курс “Аутизм: діагноз, сенсорна інтеграція, навчання” буде цікавим також аудиторії, яка вже слухала семінари Інни. У новому сезоні Інна прочитає курс у Рівно та Житомирі (27-28 жовтня), Ужгороді (24 листопада), Чернівцях (22 грудня), а у 2017 році до літнього періоду вона відвідає Кривий Ріг, Краматорськ, Запоріжжя та Полтаву. Заявлені дати можуть змінюватися – слідкуйте за нашими анонсами. 

Ми вдячні нашим партнерам за цікавість до семінарів та знань, які вони дають. Усі учасники семінарів отримають від організаторів матеріали курсу, а також сертифікати про участь.

Нагадуємо, що для організації приїзду Консула у ваше місто, потрібно заздалегідь подати заявку. Приїзд Консула і участь слухачів – безкоштовні. Деталі та умови організації семінарів на https://cwf.com.ua/ru/news/news-feed/704-we-invite-you-to-a-series-of-seminars-on-autism-in-your-city