Миша Сергиенко Завтра-2037

Міша Сергієнко (11 років), син засновника нашого Фонду «Дитина з майбутнім» Інни Сергієнко, братиме участь у такому масштабному заході як конференція «Завтра-2037».  3 грудня у Дніпрі він стане учасником панельної дискусії про технології та прогрес в житті підлітків – як це виглядає сьогодні і як йтимуть справи в 2037-м.  Підлітки разом становитимуть модель майбутнього, яку можна назвати smart. 

Миша Сергієнко представлятиме інклюзивну середу, оскільки сам є особливою дитиною – у нього аутизм.  Але це не засмучує і не зупиняє Мішу – він не тільки чудово справляється зі своїми особливостями, але і починає займатися адвокацією прав дітей з аутизмом в Україні.  У цьому йому допомагає і показує приклад його мама Інна Сергієнко, засновник нашого Фонду. 

Конференція «Завтра_2037» – це платформа, на якій виступають підлітки, які живуть завтрашнім днем ​​і мислять майбутнім. 

Спікери конференції розумні, відкриті, креативні.  Вони – винахідники, які хочуть трансформувати економіку, вони – засновники проектів, вигідних для індустрії креативності та навколишнього середовища, вони не бояться виступати перед великою аудиторією і хочуть летіти в космос.  Цим підліткам від 11 до 19 років, вони знають, вміють і хочуть набагато більше того, про що колись мріяли ми, дорослі.  Тому покоління Z ми часто бачимо «прибульцями», мислення та ідеї яких незрозумілі. 

Організатори сподіваються, що через 20 років ці діти стануть видатними вченими, президентами компаній і країн, відомими співаками, дизайнерами або захисниками прав людини.