Самий перший проект Фонду – садок «Дитина з майбутнім» – відзначає свій День народження. Йому виповнилося 7 років! Ми вітаємо всіх співробітників, вихованців та їхніх батьків з такою важливою подією!

Педагоги садка – одна з найбільших його цінностей. Без професіоналів проект не був би таким успішним. Правильно налагодити структуру будь-якого навчального закладу завжди нелегко. А якщо це садочок для особливих дітей, то тут всі зусилля необхідно помножити ще в кілька разів. Директор нашого садка «Дитина з майбутнім» Наталія Стручек взяла на себе цю місію і стала разом з усією  командою першопрохідцем в сфері надання корекційних послуг для особливих дітей в рамках садка повного дня. Вона всі ці 7 років успішно керує садком, отримавши повагу колег і батьків.

Завдяки Наталії Стручек і всім педагогам садок сьогодні демонструє успішну роботу, ділиться своїм досвідом з іншими колегами, його випускники йдуть у звичайні школи і отримають такі результати, про які ніхто і мріяти не міг раніше.

Ми вас дуже любимо і поважаємо, розуміємо, як багато ви робите, і обіцяємо, що зробимо все можливе зі свого боку, щоб якісна освіта була доступна кожному. Як дошкільна, так і шкільна.