У Київському ТЦ “Караван” відкрилася благодійна фотовиставка “Дитина з майбутнім”. Виставка представляє 16 історій дітей аутизмом на величезних пазлах. Тепер кожен відвідувач торгового центру дізнається, що таке аутизм і як можна допомогти особливій дитині. Виставка експонуватиметься до середини березня. Запрошуємо всіх бажаючих!

«Ми дуже вдячні Інні Гриневич, директору з маркетингу та реклами ТРЦ “Караван”(Київ), яка відгукнулася на наше прохання розмістити виставку і внести свій внесок в інформування громадськості щодо проблеми аутизму. Ми віримо, що творчість здатна робити чудеса в людських душах і серцях. Ми знаємо, що тому, хто стукає, рано чи пізно відкривають», – розповідає Альона Свердлова, координатор проекту. «Хочемо висловити особливу подяку волонтерам, які допомогли нам привезти, скласти і розмістити виставку в «Каравані» – Дімі Погребняку, Андрію Мамишеву, Святославу Салюку, Андрію Клименко. Спасибі, хлопці, за Вашу підтримку – моральну і фізичну».

Нагадаємо, що благодійну фотовиставку «Дитина з майбутнім» ініціювала мама хлопчика з аутизмом, професійний дитячий фотограф Оленка Федотова. Ідею Оленки підтримали 7 відомих фотографів України – Даша Павлова, Юлія Дем’яненко, Ганна Бурлакова, Даша Гребенчук, Наталія Прокопчук, Марина Шинкарчук та Анна Гордійчук. Разом з Оленкою вони створили 16 унікальних історій особливих дітей з надіэю знайти благодійну допомогу, щоб діти могли вчитися.

 

Фотовыставка в Караване