Шановні батьки, запрошуємо вас та ваших особливих діток на музичну доброчинну подію для дітей з аутизмом, яка відбудеться 15 грудня 2017 року на НСК Олімпійський у Києві.

16-річний скрипаль-віртуоз Ілля Бондаренко, який підкорив своєю музикою кращі сцени світу, подарує дітям особливе свято – свято музики, ДОСТУПНОЇ кожному!!

Напередодні Дня покровителя дітей Святого Миколая Ілля Бондаренко разом з чудовою джазовою піаністкою Наталею Лебедєвою, відомими музикантами з Аргентини – Флавіо Ромеро (контрабас) і Оскаром Жюнта (барабани) – гратиме для однолітків і юних друзів, яким рідко випадає нагода відвідати справжній концерт.
Протягом концерту наші музиканти не лише гратимуть, але й разом зі спеціальними педагогами створять імпровізаційний оркестр з дітьми та проведуть музичні ігри.
Також наймолодші учні педагога скрипки Андрія Малахова (вчитель Іллі Бондаренка), малюки-скрипалі Злата Аллахвердян (3 роки!), Андрій Матвейчук (4 роки!) і Анна Іванчик (7 років!) підготували музичний сюрприз!
Нам дуже хочеться, щоб кожен з них і всі діти світу мали рівний доступ до музики, спорту та інших галузей – БЕЗ МЕЖ!!! Благодійний джазовий концерт для дітей з аутизмом “МУЗИКА ДОСТУПНА КОЖНОМУ” спрямований саме на це.
Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією:

https://docs.google.com/forms/d/1gDC7NAkdLVMaFbV8BnXWsX9il_OfhIDBcItTRpHLQzc/viewform?edit_requested=true

Кількість місць обмежена, тому реєстрація буде закрита 13 грудня о 12:00.