фестиваль «В поисках Made in Ukraine: Закрытие сезона»

Друзі, 30-го вересня на Контрактовій площі в Києві чекаємо всіх на фестивалі «У пошуках Made in Ukraine: Закриття сезону», де ми презентуємо відразу два проекти: спортивний Kids Autism Games і творчу студію соціалізації «Дитина з майбутнім». З 12-00 до 15-00 працює дитяча спортивна зона проекту Kids Autism Games, а з 15-00 до 18-00 – естафету прийме наша творча студія соціалізації «Дитина з майбутнім» з майстер-класом по живопису!

Спортивний проект Kids Autism Games, який є ініціативою нашого Фонду, Благодійної організації «SPORT for PEACE» і НСК «Олімпійський» вже у другий раз бере участь у фестивалі Made in Ukraine. Наша спортивна зона користувалася популярністю як у звичайних, так і у особливих діток, які разом стрибали, бігали наввипередки і грали в спортивні ігри. Ми продовжимо почату традицію: спорт об’єднає звичайних дітей і дітей з особливостями, а наші кваліфіковані тренера Kids Autism Games оточать турботою всіх без винятку малюків. Адже насправді, кожен з них – особливий.

Крім спорту ми не забуваємо і про творче самовираження. Після активного проведення часу продовжимо відкривати таланти і займемося живописом разом з нашою творчою студією. Будуть справжні полотна і масляні фарби, як у справжніх художників! Після створення власних міні-шедеврів, діти зможуть взяти участь у колективній творчості – зберемо всі барви осені в єдине полотно. Пізніше картина буде реалізована на благодійному аукціоні.

Приєднуйтесь до нашого корнеру!

Творимо добро!