Вітаємо трьох випускників нашого проекту – спеціалізованого дитячого садка «Дитина з майбутнім», які йдуть в шкільне життя.

Вітаємо Богдана, який за час навчання в садочку навчився говорити, самостійно одягатися, їсти, придбав необхідні академічні знання. Зараз Богдан з радістю контактує з дорослими, у нього з’явився інтерес до навколишнього світу, він із задоволенням виступає на святах, добре танцює і навіть розповідає вірші.

Вітаємо Настю, солістку свят садка! Настя виросла інтелектуально, поповнила свій словниковий запас, у неї кардинально змінилася вимова, дівчинка стала не тільки краще говорити, а і з задоволенням вступає в діалог, і навіть намагається жартувати. У Насті з’явилась цікавість до навколишнього світу, розуміння багатьох процесів, які відбуваються навколо неї, покращилась навчальна поведінка, вона із задоволенням контактує з дітьми і дорослими. Вчитися Настя буде у спеціалізованій школі. Ми впевнені, що у неї все вийде!

Вітаємо Антона – дуже творчого, талановитого і розумного хлопчика, який йде в інклюзивний клас звичайної школи. За час навчання Антон навчився самостійно одягатися, зосереджуватися на процесах одягання і прийому їжі, грати з дітьми, приймати правила гри і суспільного життя. Він навчився докладати багато зусиль, щоб контролювати себе на заняттях, дотримуватися черги для відповіді, не викрикувати, якщо ще не запитали, не відволікатися на гру з іншими дітьми, правильно структурувати пропозиції. У Антона з’явилося почуття гумору, природні творчі здібності придбали більш яскраві фарби.

Бажаємо успіхів!