Фонд «Східна Європа» запрошує HR-фахівців і менеджерів, відповідальних за підбір персоналу в IT-компаніях, на тренінг «Особливості працевлаштування людей з інвалідністю в ІТ-сфері», який відбудеться в Харкові та Києві.

26 травня такий тренінг вже пройшов у Львові.
Мета заходу – пошук фахівців з інвалідністю, норми законодавства щодо працевлаштування людей з інвалідністю, адаптація робочого місця, етика спілкування з представниками різних нозологій інвалідності, адаптація людини з інвалідністю в колективі і т.д.
Тренінги відбудуться:
18 червня – м. Харків, зал «Харків» готелю «Прем’єр Палас», пр. Правди, 2.
25 червня – м. Київ, Щастя Хаб, вул. Саксаганського, 70А.
З учасниками працюватимуть тренери:
Лариса Остролуцька – головний спеціаліст відділу соціального інспектування та соціальної роботи Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Любов Песоцька – координатор молодіжного клубу для людей з фізичними обмеженнями «Активна громадянська позиція і використання сучасних технологій, креативних інструментів в організації молодіжних ініціатив» за КЦСССДМ.
Всім бажаючим необхідно підтвердити свою участь у заході електронною поштою oshavarova@eef.org.ua, вказавши місто, в якому буде зручно його відвідати.
З програмою тренінгу можна ознайомитися за посиланням: http://www.aik.ua/wp-content/uploads/2015/05/HR-training.pdf