28 травня у Львові починає свою роботу навчальний семінар з короткотермінової психотерапії Яцека Лелонкевича, клінічного психолога, супервізора Польської Федерації Психотерапії і Польського Товариства Психотерапії Сконцентрованої на Розв’язку, сертифікованого психотерапевта Європейської Асоціації Психотерапії, тренера Польського Психологічного Товариства, сертифікованого психотерапевта BSFT (Brief Solution Focussed Therapy).

Навчання проходить у два етапи по 4 дні кожен. Перший етап буде проходити з 28 травня по 1 червня та у серпні (дати уточнюються). Після завершення навчання учасники отримають сертифікат психотерапевта з короткотермінової терапії, виданий центром короткотермінової терапії м. Лодзь (Польща) та додатковий сертифікат Українськогго Товариства Системної Психотерапії.

Кількість учасників обмежена – до 25 чоловік. Ще наявні місця.  

Яцек Лелонкевич також являється сертифікованим спеціалістом у сфері запобігання насиллю, та психотерапії узалежнень. Має 4-х річний стаж в психоосвітній лабораторії в Варшаві і стаж в Brief Family Therapy Center (USA) у Стіва де Шезер та Інзу Кім Берг. Ліцензований терапевт Короткотермінової Терапії і супервізор Canadian Council for Professinol Certification.  www.centrumtk.com

Запис проводиться за телефонами:
                                                             098 748 09 21, 099 228 62 63 – Катерина Островська;
                                                             066 441 65 76 – Надія Левус
                                                             067 475 90 29, yulij@list.ru – Юлія Юрків