Шановні батьки! Студія соціалізації «Дитина з майбутнім» запрошує вас та членів вашої родини на безкоштовний майстер-клас «Соціальні історії», який відбудеться

4 березня (у середу) о 13.00 в музеї Шевченка за адресою бул.Шевченка 12.

Соціальні історії – це короткий опис певної ситуації, події або діяльності і включає інформацію про те, чого можна очікувати в такій ситуації і чому. Також вони допомагають зрозуміти, що дитина може бачити або переживати в якомусь конкретному випадку. Вони можуть навчити дитину правильній поведінці на дитячому майданчику, в магазині, у лікаря, у садочку чи школі, а також  в інших ситуаціях, в яких дитина обов’язково виявляється. Також це можуть бути історії, які навчать від «як і коли мити руки» до «як пояснити, що мені боляче», «що робити, якщо я злюся» та ін.

В рамках майстер-класу вас навчать складати соціальні історії, підбирати інструменти (на прикладі PECS) і вчити їх разом з дитиною. Вони є одним з найбільш нескладних інструментів, які допоможуть вашій дитині соціалізуватися. Отримані знання допоможуть вам самостійно провести корекцію поведінки дитини в тій чи іншій ситуації.

Майстер-клас проведе для вас Ірина Калиниченко, практичний психолог, фахівець з корекції поведінки і систем альтернативної комунікації.

Реєстрація на майстер-клас обов’язкова! Надсилайте свої заявки куратору Студії Альоні Свердловій на zavarova74@mail.ru  або телефонуйте на (050) 444-98-51. Кількість місць обмежена.