З січня 2015 Фонд «Дитина з майбутнім» планує повторити перший модуль Курсу для фахівців «Аутизм: проблеми комплексної допомоги. Концепція ТЕAССН: методи та методики». Це пов’язано зі значною кількістю запитів від потенційних слухачів, які з різних причин не змогли приєднатися до першого Модуля у вересні.

Нагадаємо, що перший модуль Курсу включає 3 дводенних семінари та супервізії за наступними темами:

• Діагностика аутизму в контексті TEACCH (Створення індивідуальної програми (секвенції, когнітивна програма).

• Робота з дорослими з РАС в контексті TEACCH.

• Медичні аспекти допомоги дітям з РАС.
• Моніторинг освоєного матеріалу (супервізія). Отримання свідоцтва.

Навчання в рамках повторного першого модуля буде проходити у Львові.

В результаті навчання учасники отримують свідоцтво Львівського національного університету імені Івана Франка про проходження курсів підвищення кваліфікації. Воно дає можливість пройти атестаційну комісію та отримати наступні кваліфікаційні категорії: “спеціаліст”, “спеціаліст другої категорії”, “спеціаліст першої категорії”, “спеціаліст вищої категорії» або отримати звання “практикуючий психолог-методист” для психологів.

Всі бажаючі пройти навчання в рамках повторного Першого Модуля Курсу ТЕAССН, а також окремих семінарів даного Модуля, повинні заповнити Анкету та надіслати координатору проекту Галині Лозовій на galina.lozova.cwf@gmail.com до 15 грудня 2014 року. З усіх питань просимо звертатися до пані Лозової по телефону 067 290 83 63.

 
Пропонуємо Вам ознайомитись з програмами кожного семінару Першого Модуля.

Завантажити Програму семінару «Діагностика аутизму в контексті TEACCH» (PDF)
Завантажити Програму семінару «Робота з дорослими з РАС в контексті TEACCH» (PDF)
Завантажити Програму семінару «Медичні аспекти допомоги дітям з РАС» (PDF)

 

Нагадаємо, що повний Курс навчання за методикою ТЕAССН розрахований на 2 роки і включає 4 модулі. Навчання в рамках повного Курсу з 4х модулів дозволить учасникам повністю оволодіти методикою ТЕАССН і отримати сертифікат Центру Терапії Аутизму Саарланд (SGST) http://www.sgst.de. Даний сертифікат підтверджує проходження практичного навчання під супервізією і зараховує ці години для отримання європейського сертифіката з системної психотерапії. Лектор Курсу – доктор психологічних наук, професор ЛНУ ім. І. Франка Катерина Островська з асистентами.

Завантажити Навчальний план дворічного Курсу «Аутизм: проблеми комплексної допомоги. Концепція ТЕAССН: методи та методики»

Навчання дозволить учасникам працювати з дітьми з особливими потребами в інклюзивних дошкільних установах і школах за новітніми європейськими технологіями в якості асистента дитини або спеціаліста при наявності диплому державного зразка про педагогічну або психологічну освіту.

Курс організований Фондом «Дитина з майбутнім» і Консультативним центром для осіб з аутизмом “Справа Кольпінга” спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка за підтримки Київського Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова.