Друзі! Під час карантину ми не можемо зібратися разом, але 2 квітня, у Всесвітній день поширення інформації про проблему аутизму, можемо об’єднатися в Інтернеті і разом провести крутий національний флешмоб!

Флешмоб «Українці дружні до аутизму» проходить з 28 березня по 7 квітня. Взяти участь у ньому можна, застосувавши спеціальну рамку до свого фото на Фейсбуці. Але це не все! Усі учасники флешмобу автоматично візьмуть участь у конкурсі, в якому буде розіграно десять призів від МГО «Дитина з майбутнім» та десять – від дитсадка «Дитина з майбутнім».

Щоб взяти участь у конкурсі, вам треба зробити лише дві прості дії:

Крок перший: застосувати рамку до свого фото у профілі. https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=224697605608307

Крок другий: прокоментувати відповідний пост у Фейсбуці, озвучивши свої особисті побажання або теми, щодо яких вам не вистачає інформації.

Це обов’язково і необхідно для того, щоб ми могли за допомогою онлайн-генератора вибрати випадкових переможців серед учасників флешмобу і коментаторів посту. Результати конкурсу буде опубліковано 8 квітня о 12-й годині дня в коментарях під постом, а також окремим постом під хештегом #Кожен_особливий.

Про призи

Буде розіграно 10 книг від нашого магазину (http://spectre-shop.com/#cwf-banner): «Тьютор в інклюзивній школі» (3 книги); «Візуальній словник соціальних ситуацій» (3 книги); «Аутизм: путівник для загальноосвітніх початкових шкіл» (4 книги). Ще десять переможців отримають спеціальні призи від садка: 50% знижки на індивідуальну консультацію.

Вартість зі знижкою становитиме 500 грн. Опис послуги «Консультація» ви знайдете за посиланням: https://childfuture.kiev.ua/uk/individualni-konsultatsiyi/.

Право скористатися індивідуальними консультаціями залишатиметься за переможцями і після зняття карантину.

Нас багато, і кожен особливий! Усі на флешмоб!