Вчора в Одесі Інна Сергієнко, засновник Фонду «Дитина з майбутнім» спільно з партнерами, швейцарською фармкомпанією Acino відвідали Дитячий Реабілітаційний центр ім. Бориса Литвака.

Там вони презентували методичний посібник «Путівник для батьків», який випустили в партнерстві. Посібник створено для того, щоб якомога краще знайти спільну мову з особливою дитиною.

Центр ім. Бориса Литвака вже 22 роки здійснює комплексну медичну, фізичну і психолого-педагогічну реабілітацію дітей від 0 до 15 років з порушеннями рухового, психічного та мовного розвитку, захворюваннями нервової системи та опорно-рухового апарату. Серед них, в тому числі, діти з аутизмом.

«Будинок з ангелом», як його ще називають одесити, – сучасний лікувальний заклад, оснащений діагностичним, фізіотерапевтичним і реабілітаційним обладнанням. З моменту відкриття Дитячого реабілітаційного центру в 1996 році, тут отримали допомогу на благодійній основі понад 28 тисяч дітей з України, ближнього і далекого зарубіжжя. Тепер всі, хто приходить на діагностику в Центр, мають можливість також ознайомитися з путівником.