Друзі, у суботу, 2 вересня з 11-00 на Контрактовій площі у Києві наш проект Kids Autism Games чекає у гості дітей з особливостями та без на фестиваль «95-й день літа: У пошуках Made in Ukraine». Спеціально для малюків ми створили дитячу інклюзивну спортивну зону, де під керівництвом наших тренерів особливі та звичайні діти зможуть поспілкуватися, розважитися та долучитися до світу спорту, а деякі – здивувати своїми спортивними навичками. ЗонаKids Autism Games працюватиме 2 вересня з11,00 до 17,00.

Мета проекту Kids Autism Games – прищепити дітям з розладом аутичного спектру любов до спорту, розвиваючи моторику та покращуючи фізичний стан, навчаючи їх взаємодії з оточуючим світом. Проект є спільною ініціативою Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Фонду «Дитина з майбутнім» та платформи “SPORT for REACE”.

Проект стартував зимою цього року. З січня діти з аутизмом та іншими особливостями тренуються під керівництвом професійних тренерів на найбільшій спортивній арені Києві – НСК «Олімпійський». Популярність проекту стрімко зростає! Так як бажаючих долучитися до проекту дуже багато, проект Kids Autism Games з другої половини вересня запускає ще дві групи по 20 осіб. Всі, хто не потрапив у групи, можуть записатися у лист очікування проектуhttps://docs.google.com/forms/d/1jgc0RlNFmwBtrJa3GJHnHM5JllvT7MVFwPpq9iPLNCk/viewform?edit_requested=true та таким чином отримувати всю інформацію щодо додаткових заходів проекту, відкритих тренувань тощо.