10 травня у Сан-Франциско, США, починає свою роботу провідна міжнародна наукова платформа з аутизму IMFAR 2017 (Міжнародна зустріч по дослідженню аутизму).

Директор з розвитку фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» Ірина Сергієнко приймає участь у щорічному зібранні провідних експертів та привезе в Україну ключові новини щодо досліджень сфери.

Конференція традиційно присвячена науковим дослідженням у сфері аутизму. Цього року особлива увага буде приділена біологічному походженню гетерогенності аутизму, розумовим відхиленням при аутизмі, тривожності, ранньому втручанню, впливу генетики та навколишнього середовища на появу особливостей аутистичного спектру.

Учасники почують найактуальнішу інформацію від організаторів та експертів про дорослих аутистів та наслідки, які з віком проявляються, про соціальну адаптацію таких людей, про нові технології  для них та про бар’єри, які все ще існують.

Ми обов’язково будемо ділитися найцікавішими кейсами, практиками та новинками конференції. Слідкуйте за новинами на сайті Фонду та на нашій сторінці у ФБ.