25-26 жовтня на базі факультету корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбудеться перша Міжнародна науково-практична конференція на тему «Актуальні проблеми комплексної корекції аутичних порушень».

Інна Сергієнко, Консул Аутизм Європа, розповість про сучасні світові тенденції допомоги людям з аутизмом. Директор Фонду Лариса Рибченко виступить з інформацією про систему організації корекційної роботи з дітьми з раннім дитячим аутизмом. Директор саду «Дитина з майбутнім» Наталія Стручек презентує модель роботи з дітьми з аутизмом, розроблену на основі більш ніж 5літнього досвіду роботи дитячого садка, а ведучий психолог саду Яна Юрченко розповість про роботу корекційних педагогів садка та інструментарію, який вони використовують у своїй роботі.

В рамках конференції також відбудуться майстер-класи, на яких Ірина Сергієнко, директор Медичної лабораторії роботи з людьми з особливими потребами «Фактор розвитку» покаже на практиці, як застосовуються розвиваючі іграшки та матеріали в роботі з дітьми з аутизмом. А реабілітолог Студії соціалізації «Дитина з майбутнім» Людмила Рибченко продемонструє роботу з дітьми з розладами аутичного спектру за методикою 3С-терапії.

Конференція буде проходити за адресою: Київ, вул. Тургенєвська 8/14, другий поверх, актовий зал.

Початок конференції о 10.00. Реєстрація учасників з 9,0 0 до 10.00.

Реєстрація учасників за посиланням: http://www.ikpp.npu.edu.ua/Categories/holovna/92-uncategorised/1933-24-25-26-zhovtnia-2016-roku-vidbudetsia-1-a-mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferentsiia-на-Temu-проблеми – Поточний-kompleksnoyi-korektsiyi-autystychnykh-porushen