Команда атлетів TopRunners подарували Студії соціалізації для дітей з аутизмом «Дитина з майбутнім» розвиваючу гру TeamWalker. Це конструкція з декількох пар «лижів», які з’єднані між собою й таким чином розвивають під час гри баланс, навички руху та вміння працювати в команді.

Вручення відбулося на НСК «Олімпійський», де 16 травня цього року, у рамках 42-кілометрового забігу на Kyiv Euro Marathon, учасники марафону TopRunners пробігли додаткову благодійну милю, в рамках якої були зібрані кошти для купівлі цієї розвиваючої іграшки.

«Ми дуже раді, що TopRunners приділяють увагу особливим дітям, – каже Альона Свердлова, керівник Студії соціалізації «Дитина з майбутнім», отримуючи подарунок. – Велика подяка нашим друзям та партнерам TopRunners від усіх наших маленьких учасників. Особлива подяка Ігорю Кретову та Олексію Кононенко за їх участь, підтримку та допомогу дітям Студії. Впевнена, що тренування разом з атлетами TopRunners сподобається нашим дітям та будуть проходити весело та цікаво».

Особлива подяка, НСК «Олімпійський», за вашу постійну підтримку та турботу про наших дітей!