2 квітня на НСК «Олімпійський» з нагоди Всесвітнього дня розповсюдження інформації про проблему аутизму відбулася оглядова екскурсія стадіоном для дітей з аутизмом, а також катання на роликових ковзанах. Захід відбувся завдяки співпраці НСК «Олімпійський» з Фондом допомоги дітям з аутизмом «Дитина з майбутнім».

Дітлахи та їх батьки прогулялися Олімпійським двориком, завітали до музею 90-річної історії НСК «Олімпійський»; піднялися тунелем гравців до виходу на поле. По закінченню заходу всі гості випустили в небо золотисті кульки – на підтримку дітей і молодих людей, що мають аутизм, та їх сімей.

Також в «Олімпійському» відкрилася уже відома виставка з 16-ма унікальними історіями дітей з аутизмом «Дитина з майбутнім». Саме з неї тепер будуть починатися всі екскурсії по спортивному комплексу.
Фонд «Дитина з майбутнім» висловлює вдячність керівництву НСК, особливо генеральному директору Груздєву Валентину Миколайовичу та директору з питань зовнішніх зв’язків Анісімову Віктору Миколайовичу, за організацію такого свята для особливих діток, гостинність та готовність допомагати.
Ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та підтримку з боку НСК «Олімпійський».