17 січня відбувся перший у новому році майстер-клас Студії соціалізації «Дитина з майбутнім». 2016 рік діти і батьки почали із заняття з прекрасною і казковою українською художницею Катею Дудник, яка всього за годину відкрила для всіх бажаючих двері до справжніх чудес.

За допомогою пластиліну і фарб вихованці нашої Студії створювали свої шедеври на зимову тематику, які потім забрали з собою, щоб надихатися на наступні творчі заняття.
«Хочеться від щирого серця подякувати Каті Дудник за прекрасний майстер-клас. Було видно, що всім дуже сподобалося, тому що кожна сім’я виходила зі Студії з посмішкою і променистими очима. Такий художник просто не може не надихати. Катя Дудник намагалася знайти підхід до кожної дитини: підказувала, допомагала у створенні картини, відповідала на запитання. Ми сподіваємося, що наша співпраця буде розвиватися і надалі. Також хочу подякувати всім батькам і дітям за довіру і любов до нашої Студії. Обіцяємо вам плідний і цікавий рік», – зазначила керівник Студії Олена Свердлова.
Майстер-клас проходив у рамках персональної виставки художниці в музеї Тараса Шевченка (Київ).