17 грудня дитячий садок «Дитина з майбутнім» в рамках програми допомоги дітям з особливими потребами відвідали Перша леді України, голова Благодійного фонду Порошенко Марина Порошенко та Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Гості привітали дітей з наступаючими святами, а ті, у свою чергу, показали підготовлений спектакль «До нас приходить Святий Миколай». Також для Марини Порошенко та Миколи Кулеби провели екскурсію по навчальній установі.

«Цей дитячий садок є одним з перших в Україні, але сподіваюся, що з часом таких закладів у нашій країні буде достатньо, щоб всі діти з обмеженими можливостями могли вчитися», – зазначила пані Порошенко.

«Ми дуже раді, що держава починає все активніше виявляти цікавість до особливим дітям, і сподіваємося, що незабаром це принесе позитивні зрушення в ситуації з аутизмом в нашій країні. Дякуємо особисто Марину Порошенко та Миколи Кулеби за активну участь у побудові майбутнього для особливих дітей», – підкреслила Консул «Аутизм Європа» Інна Сергієнко.