Сьогодні, 27 травня у Мистецькому Арсеналі починає роботу фестиваль АРСЕНАЛ ІДЕЙ, в рамках якого буде представлена ​​виставка картин вихованців проекту Фонду – садка для дітей з аутизмом «Дитина з майбутнiм» – «Біла веселка». 18 картин створили 8 вихованців садочка з використанням унікальної методики ArtDayCare, яка спеціально була розроблена для дітей з особливими потребами віком від 3 до 6 років. Ці техніки дозволяють максимально розкрити потенціал дитини і сприяють його адаптації в суспільстві. Методика ARTDAYCARE була розроблена головним куратором ДИТЯЧОЇ АРТ ГАЛЕРЕЇ УКРАЇНИ Сергієм Андрієнко в Канаді.

В рамках виставки будуть проходити арт-майстер класи для дітей з особливими потребами (особливостями слуху, зору, інтелектуального розвитку), а також безкоштовне відвідування фестивалю для організованих груп дітей, позбавлених батьківського піклування, для дітей переселенців зі сходу України, а також дітей з особливими потребами.
Дати проведення: 27 – 31 травня 2015
Місце проведення: НКММК «Мистецький Арсенал»
Адреса: вул. Лаврська 12
ГОДИНИ РОБОТИ:
27.05: 15:00 – 21:00
28.05 – 31.05: 10:00 – 20:00
Вперше виставка була презентована ДИТЯЧОЇ АРТ ГАЛЕРЕЄЮ УКРАЇНИ в листопаді минулого року в Центрі Української культури і мистецтва. Організатором виставки в «Мистецькому Арсеналі» виступає благодійний фонд «Таланти України».