Шановні батьки! Відкрито набір сімей в волонтерський проект Фонду «Дитина з майбутнім» «Біфрендер». Біфрендер – це волонтер, який подібно старшому братові або сестрі, може допомагати Вам з дитиною. Біфрендер, насамперед, пропонує родині невелику перерву, проводячи час з малюком в домашніх умовах або на прогулянці, а також сприяє соціалізації дитини. В рамках проекту ми надаємо послуги біфрендера на першому етапі протягом двох місяців два рази на тиждень по дві години. Час і дні тижня будуть узгоджуватися з кожною сім’єю окремо. Робота біфрендера – абсолютно безкоштовна для сім’ї. Даний етап проекту проходить лише в м.Києві.

У діяльності біфрендера в сім’ї є ряд обмежень. Біфрендер:
– не годує дитину,
– не сидить з хворою дитиною,
– не прибирає і не ходить за покупками,
– не займається корекційної роботою
– не дає медикаменти
– не сидить додатково з братом / сестрою дитини.

У проект приймаються тільки сім’ї з дітьми з аутизмом до 10 років. Біфрендери проекту це студенти профільних ВНЗ без досвіду роботи з дітьми з аутизмом.
Для участі у проекті необхідно заповнити ВСІ поля Заявки та надіслати разом з фото дитини на befriender@cwf.com.ua  до 15 березня. Конфіденційність гарантуємо! Якщо в сім’ї два і більше дитини з аутизмом, прохання надсилати заявку і фото на кожну дитину окремо. Заявки, де будуть заповнені не всі дані, а також заявки без фото прийматися не будуть. Кількість місць у проекті обмежена!

Після обробки даних Заявок експертна група відбере сім’ї для участі в проекті та проведе співбесіду з кожною родиною на території, де проживає дитина, і з її обов’язковою участю/присутністю. Фінальне рішення про участь сім’ї в проекті буде прийнято тільки ПІСЛЯ співбесіди.

Кожна сім’я-учасник проекту отримає:
– Правила участі в проекті (пам’ятку)
– Контакти координатора проекту.

Після знайомства сім’ї з волонтером, волонтер і сім’я, мають право попросити про заміну сім’ї / волонтера з обов’язковим зазначенням причини даного прохання. При можливості координатор організовує цю можливість.

Чекаємо Ваших заявок!