Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» запустив IT школу для дітей з аутизмом, метою якої є навчання комп’ютерної грамотності в ході підготовки до майбутньої професії. Навчання проходить вже друга група дітей з аутизмом.

Організатори зазначають, що не важливо, яку саме професію обере дитина –

комп’ютерна грамотність є обов’язковою програмою на сьогодні для будь-якого роду занять.

Курс проходить в рамках Студії соціалізації дітей з розладами спектру аутизм «Дитина з майбутнім». Під час занять діти детально дізнаються про можливості персонального комп’ютера, про всі офісні програми, про хмарні технології та пошук в Інтернеті. Вони також вивчать основи програмування, адміністрування та моделювання. Web-розробки, HTML і 3D-графіка відтепер будуть не просто незрозумілими абревіатурами. Більш того, діти навчаться самі розробляти комп’ютерні ігри!

Запрошуємо дітей віком від 10 до 15 років. Діти будуть збиратися по суботах, займатися по 2,5 години в групі до 8 чоловік. Тривалість курсу – 28 тижнів. Місце проведення занять – Поділ.

На початковому етапі можливий добір нових учнів.

Більш детальну інформацію та контакти куратопів проекту дивіться на сторінці проекту “Комп’ютерні курси для дітей з аутизмом”.

Чекаємо на Вас!