28 лютого і 1 березня у Львові відбудеться другий Семінар другого Модуля Курсу методики ТЕАССН «Альтернативна комунікація в роботі з дітьми з РАС». Семінар проходить з 10.00 до 18.00 за адресою: м.Львів, вул. Героїв УПА, 76

У перший день учасники вивчатимуть мову і комунікацію, як інструмент соціальної взаємодії, в т.ч. у дітей з аутизмом, а також порушення мови. Другий день буде присвячений засобам і методам альтернативної комунікації, в т.ч. PECS. Повну Програму можна переглянути тут.

Семінар читатимуть магістр корекційної освіти, вчитель-логопед Олена Деревень і бакалавр корекційної освіти, вчитель-логопед Анна Пруська. Олена і Анна є практикуючими психологами ЛСЗШІ І-ІІ ступенів «Довіра», учасницями Всеукраїнського експерименту «Науково-методичні засади створення моделі психолого-педагогічної та соціальної реабілітації та інтеграції дітей із загальними розладами розвитку (спектр аутизму)», авторами наукових публікацій з проблем розладів спектру аутизму.

Семінар проходить в рамках Модуля «Методи допомоги особам з РАС» унікального Курсу для фахівців «Аутизм: проблеми комплексної допомоги. Концепція ТЕАССН: методи та методики ».

Програма Модуля

Програм Курсу

Благодійний внесок за навчання на одному семінарі 1600 грн.

Для реєстрації просимо заповнити Анкету та надіслати координатору проекту Галині Лозовій на galina.lozova.cwf@gmail.com . З усіх питань просимо також звертатися до пані Лозової по телефону 067 290 83 63.