Дорогі друзі! Запрошуємо вас на другий модуль унікального Курсу для фахівців «Аутизм: проблеми комплексної допомоги. Концепція ТЕАССН: методи та методики», який починає свою роботу 31 січня. Модуль буде присвячений методам допомоги особам з РАС і включатиме наступні чотири семінари:

31.01-01.02 «Застосування арт-терапії в роботі з дітьми з РАС. Складання індивідуальних програм розвитку» (м.Київ)
28.02-01.03 «Альтернативна комунікація в роботі з дітьми з РАС» (м.Львів)
21-22.03 «Короткострокова терапія в роботі з дітьми з РАС» (м.Київ)
25-26.04 «Моніторинг засвоєного матеріалу (супервізія). Видача сертифікатів» (м.Київ)

Кожен семінар триває два дні з 10.00 до 18.00. Навчання включає кава-паузи, обід, а також інформаційні матеріали. У Вас є можливість взяти участь, як в одному семінарі, так і прослухати Модуль в цілому. Після закінчення Модуля учасники отримують свідоцтво Львівського національного університету імені Івана Франка про проходження курсів підвищення кваліфікації. Воно дає можливість пройти атестаційну комісію та отримати наступні кваліфікаційні категорії: «спеціаліст», «спеціаліст другої категорії», «спеціаліст першої категорії», «спеціаліст вищої категорії» або отримати звання «практикуючий психолог-методист» для психологів.

Нагадуємо, що Модуль «Методи допомоги особам з РАС» проходить в рамках унікального для України дворічного Курсу «Аутизм: проблеми комплексної допомоги. Концепція ТЕАССН: методи та методики», Навчальний план якого Ви можете подивитися тут. Курс організований Фондом «Дитина з майбутнім» і Консультативним центром для осіб з аутизмом «Справа Кольпінга» спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка за підтримки Київського Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова. Курс включає чотири модулі, кожен з яких розбитий на 4 семінари. Заняття проходять раз на місяць. Навчання в рамках повного Курсу з 4х модулів дозволяє учасникам повністю оволодіти методикою ТЕАССН і отримати сертифікат Центру Терапії Аутизму Саарланд (SGST) http://www.sgst.de . Даний сертифікат підтверджує проходження практичного навчання під супервізією і враховує ці години для отримання європейського сертифіката з системної психотерапії.

Навчання дозволить учасникам працювати з дітьми з особливими потребами в інклюзивних дошкільних установах і школах за новітніми європейськими технологіями в якості асистента дитини або спеціаліста за наявністю диплома державного зразка про педагогічну або психологічну освіту.
Благодійні внески за навчання:
1 семінар – 100 доларів США за курсом НБУ на день оплати
1 модуль (4 семінари) – 400 доларів США за курсом НБУ на день оплати
Для реєстрації просимо заповнити Анкету та надіслати координатору проекту Галині Лозовій на galina.lozova.cwf@gmail.com  З усіх питань просимо також звертатися до пані Лозової по телефону 067 290 83 63.