4 лютого 2015 починає роботу другий модуль Курсу для батьків «Методика навчання батьків аутичних дітей навичкам ефективного спілкування і розвиваючої ігри: підготовка до школи». Даний модуль буде забезпечувати навчання батьків, які пройшли навчання в рамках першого модуля. Другий модуль є логічним продовженням першого. Батьки навчаться ставити правильні цілі, працювати з розвитком дитини, навчаться навчати свого малюка. Також зрозуміють, в чому різниця між індивідуальною, інтегрованою і інклюзивною освітою. Розберуться, яка форма навчання краще підходить для Вашого конкретної дитини.

Унікальність Курсу і його модулів полягає в методиці викладання, яка дозволяє кожному з батьків працювати над складнощами його дитини. Другий модуль включає 10 занять. Після кожного заняття батьки традиційно будуть отримувати домашнє завдання, спрямоване на спостереження за їхньою дитиною і роботу з ним.
Навчання проходитиме раз на тиждень з 19.00 до 21.00 по середах з 4 лютого за адресою м.Київ, вул. Сковороди 21/16 2 поверх, Фонд «Дитина з майбутнiм».