8 жовтня о 19.00 в Києві починає свою роботу другий модуль Курсу «Методика навчання батьків аутичних дітей навичкам ефективного спілкування і розвиваючої гри» для тих батьків, які пройшли навчання в рамках першого модуля влітку.

В рамках Програми батьки працюватимуть з розвитком дітей, правильною побудовою гри, структуруванням, навчатимуться навчати дитину. В рамках другого модуля розглядатимуться питання шкільної освіти. Батьки навчаться ставити правильні цілі, розбиратися, в чому різниця між індивідуальною, інтегрованою та інклюзивною освітою. Яка форма навчання краще підходить для їхньої дитини.

Програма знаходиться на стадії узгодження з батьками з урахуванням особливостей їхніх дітей.

Проводити заняття другого модуля Курсу буде Ірина Калиниченко – практичний психолог, фахівець, що володіє методикою АВА, системою альтернативної комунікації, методиками оцінки та корекції поведінки.

Модуль включає 10 занять. Традиційно після кожного заняття батьки будуть отримувати домашнє завдання, спрямоване на спостереження за їхньою дитиною і роботу з нею. Навчання проходитиме раз на тиждень з 19.00 до 21.00 по середах.

Навчання проходитиме за адресою: м.Київ, вул. Сковороди 21/16 2 поверх, Фонд «Дитина з майбутнiм».

Благодійний внесок за участь – 1000 грн. Внесок приймається в повному обсязі – в перший день навчання.

Реєстрація обов’язкова – info@cwf.com.ua

З усіх питань просимо звертатися до координатора освітніх проектів Фонду Галини Лозової по телефону 067 290 8363