Шановні батьки! Запрошуємо Вас на двомісячний курс «Методика навчання батьків  аутичних дітей навичкам ефективного співчування і розвиваючим іграм» (м.Київ). Навчання на Курсі допоможе налагодити комунікацію саме з ВАШОЮ дитиною. За проханням батьків, які не змогли пройти навчання влітку, ми повторюємо перший модуль даного Курсу.

Головне завдання навчання – навчити батьків розуміти своїх особливих дітей і налагодити взаємини в сім’ї. Курс здійснює індивідуальний підхід до кожної родини.

Програма Курсу (завантажити).

ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ КУРСУ:
1. Допомогти кожному батькові-учаснику оптимізувати спілкування з дитиною, щоб воно максимально сприяло не тільки корекції відхилень у психічному розвитку дитини, але і його особистісному розвитку.
2. Розвиток у батьків сензитивності до своєї дитини, довіри до нього, в т.ч. здатність послабити свій контроль над дитиною, визнаючи його здатність до самоконтролю, розділенню відповідальності та емпатичному реагуванню.
3. Розвиток у батьків здатності відслідковувати і змінювати звичні патерни спілкування з дитиною, орієнтуючись на його стан.
4. Оволодіння конкретними навичками ефективної, розвиваючої взаємодії з дитиною.
5. Підвищення впевненості батьків у своїй компетентності, зниження рівня тривожності і напруженості в спілкуванні з дитиною.

Проводити Курс буде Ірина Калиниченко – практичний психолог, фахівець, що володіє методикою АВА, системою альтернативної комунікації, методиками оцінки та корекції поведінки.

Навчання проходить раз на тиждень з 19.00 до 21.00 в групах до 10 осіб. Один модуль включає 10 занять. Після кожного заняття Ви побудете отримувати домашні завдання, спрямовані на спостереження за Вашою дитиною і роботу з ним.

Курс починає свою роботу 6 жовтня, і проходитиме по понеділках з 19.00 до 21.00.

Ми чекаємо Вас за адресою: м Київ, вул. Сковороди 21/16 2 поверх, Фонд «Дитина з майбутнiм».

Благодійний внесок за участь – 1000 грн. Внесок приймається в повному обсязі – в перший день навчання.

Реєстрація обов’язковаinfo@cwf.com.ua Кількість місць – обмежена. Для реєстрації прохання заповнити і відправити ЗАЯВКУ.

З усіх питань просимо звертатися до координатора освітніх проектів Фонду Галини Лозової по телефону (067)290-83-63

 

Скачать Программу курса

Скачать Заяку на курс