15 грудня директор Фонду допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім» Лариса Рибченко та голова правління Громадської організації «Дитячі долоні» Олена Ончул підписали договір про співпрацю. Це дасть можливість організаціям ефективно співпрацювати, обмінюватися досвідом та організовувати спільні заходи.

Саме під час першого спільного заходу і був підписаний договір. На запрошення Громадської організації «Дитячі долоні» в Чернівці приїжджала Консул європейської асоціації «Аутизм Європа» Інна Сергієнко. Вона розповіла про те, чим люди з аутизмом відрізняються від звичайних та як реагувати та допомагати їм адаптуватися до навколишніх обставин.

Аудиторія слухачів, що налічувала близько 100 осіб, в основному складалася з педагогів та батьків, в яких до Інни було чимало запитань.

Семінар з аутизму в Чернівцях – двадцять дев’ятий в регіональному турі Консула «Аутизм Європа» Інни Сергієнко, яка отримала міжнародну нагороду від INAP +2014 (Naturally Autistic People Awards) в номінації Community Mentor (Наставник співтовариства).