Інтернет-магазин Spectre відновлює свою роботу після карантину

Книжковий інтернет-магазин спеціалізованої та освітньої літератури Spectre відновлює свою роботу після карантину.

Тепер батьки і педагоги, як і раніше, можу замовити тут корисні книги російською або українською мовами. Крім того, у продажу набори навчальних карток і постерів.

Останні надходження до магазину:

– дві частини «Букваря для 1 класу, Перспектива 21-3». Підручники українською мовою. Вони укладені на основі методик, орієнтованих на пошук і активізацію компенсаторних зон розвитку дітей з інтелектуальними порушеннями, дітей з синдромом Дауна. Йдеться про методику «Піктограми», методиках М. Зайцева (читання по складах) і «ТАН-Содерберг» (метод глобального читання);

– книга з піктограмами для розвитку мови у дітей з аутизмом та мовними порушеннями «Професії». Вона написана російською мовою і є соціальною історією. У ній навіть ілюстрації мають особливий сенс – там є елементи, які дитина може порахувати. Матеріал адаптований під дітей, які мають труднощі з вивченням букв або розумінням тексту.

І трохи про бестселери магазину:

– «Візуальний словник соціальних ситуацій для дітей з розладами аутистичного спектру». Він підходить для дитини із зниженою здатністю до читання і зі зниженою здатністю розумітися в тій чи іншій соціальній ситуації і здатністю орієнтуватися в ній. Такий стан називають ще «соціальною дислекцією»;

– «Тьютор в інклюзивній школі: супровід дитини з особливостями розвитку». Посібник українською мовою. Він містить у собі систематизований матеріал про роботу тьютора – педагога по супроводу дитини з особливостями розвитку в інклюзивної школи. Автор книги розповідає про 8 років такої роботи. Книга складається з шести лекцій та контрольної роботи;

– «Розлади поведінки дитячого і підліткового віку» (російською мовою). У книзі наведено вичерпний аналіз аспектів розладів поведінки. Наприклад, автори роблять акцент на неоднорідності таких станів. Також розглядається вплив різних чинників на поведінку і як на це впливає сім’я і соціальне середовище.

Весь асортимент книг дивіться на сайті http://spectre-shop.com/

Нагадаємо, інтернет-магазин Spectre – це проєкт Міжнародної громадської організації «Дитина з майбутнім». Він безпосередньо співпрацює з іноземними видавництвами, закуповуючи у них права на публікацію книг і перекладаючи їх на російську та українську мови.

До речі, у травневому випуску «Аутизм Сьогодні» ви знайдете матеріал про переклад цікавої та потрібної книги франко-бельгійського письменника Анрі Бошо про підлітка-аутиста.