Пережити пандемію: МГО «Дитина з майбутнім» запускає ініціативу «Станьмо сильнішими»

МГО «Дитина з майбутнім» та дитсадок для особливих дітей «Дитина з майбутнім» разом зі своїми партнерами та фахівцями запускають ініціативу «Станьмо сильнішими». Вона покликана допомогти сім`ям, які виховують особливих дітей, пережити цей непростий час, коли світ охопила пандемія, а Україна, як і більшість держав світу, ввела обмежувальні заходи.

Віднині усі ресурси, які є у нашому розпорядженні (йдеться, найперше, про сторінки та групи у Facebook, сайти МГО «Дитина з майбутнім», дитячого садку «Дитина з майбутнім») будуть розміщувати і передавати:

– офіційну інформацію КМУ, МОЗ, ВООЗ, інших спеціалізованих інститутів у сфері охорони здоров’я;

– інформацію від міжнародних організацій ЄС, США, Канади, інших країн, що працюють у сфері аутизму;

– інформацію, яка може бути необхідною і корисною для всіх батьків і дітей в умовах карантину – з питань здоров’я, соціальної активності й адаптації в умовах ізоляції, бізнес-активності онлайн;

– інформацію для онлайн організації і дистанційного підвищення рівнів самоосвіти і самозайнятості батьків і дітей.

Засновниця МГО «Дитина з майбутнім» та Консул «Аутизм Європа» Інна Сергієнко наголошує, що мета ініціативи – використовувати на повну можливості інформаційного простору у той час, коли закриті кордони та призупинене транспортне сполучення.

«Як і переважна більшість моїх друзів і знайомих, я підтримую карантин як вимушений превентивний крок для збереження життя людей. Я вірю, що обмежувальні заходи, які вже введені і вводяться в різних країнах світу, у тому числі й в Україні, принесуть користь і ми скоро подолаємо цей вірус. Ніхто не знає, коли саме це станеться, але я хочу вірити, що всі ми вийдемо з цього періоду мудрішими і сильнішими», – каже Інна Сергієнко.

«Ми розуміємо, що у нас обмежений ресурс, однак, сподіваємося, у цей час нас підтримають – неважливо, з нами чи самостійно – інші організації та компанії.  Ми будемо особливо вдячні тим, хто стане активним волонтером цього процесу, надаючи і розповсюджуючи перевірену інформацію за вищевказаними темами разом із нами», – додає вона.

Де і як можна буде скористатися корисними опціями, ми проінформуємо вас пізніше. Слідкуйте за оновленнями.