Не пропустіть найважливішу конференцію року!

8–9листопада в Києві відбудеться унікальний захід – Першаміжнародна практична конференція з аутизму. Це чудоваможливість для українських фахівців, які працюють у сфері аутизму, отримати доступ до цілого пулу провідних міжнародних експертів. 20 практичних семінарів, 15 міжнародних та українських експертів, які щодня працюють з людьми з затримкою психічного та мовного розвитку, аутизмом, алалією та іншими ментальними розладами, очікують вас на заході.

Конференція проходитиме за підтримки асоціацій «Child.ua»та«Autism.ua».

Із сучасними практиками та кейсами зможуть ознайомитися батьки дітей із затримкою психічного та мовного розвитку, аутизмом, алалією та іншими ментальними розладами, медичніта педагогічні фахівці сфери, громадські діячі та організатори послуг для дітей з особливостями. Кожен знайде для себе корисне і практичне.

На захід запрошено топ спікерів світового рівня з ментального здоров’я, які одночасно є практиками і мають великий досвід кожен у своїй сфері. Серед них, зокрема,доктор Стівен Шор – всесвітньовідомий експерт у галузі освіти, професор освіти людей із особливостями розвитку Адельфійського університету (AdelphiUniversity, США), Стівен Едельсон, доктор психології, експерт ООН із проблем аутизму, директор Інституту вивчення аутизму ARI (Сан-Дієго, США), Інна Ольшанcкая, реабілітолог та ерготерапевт, член Американської асоціації трудотерапії (AOTA) та Всесвітньої федерації професійних терапевтів (WFOT), живе і практикує в Балтіморі, штат Меріленд, США, і багато інших.

Зверніть увагу, що участь уконференції такого рівня платна. Вартість участі до 15 жовтня – 3 000грн, після 15 жовтня – 3 500грн. Реєстраційну форму з реквізитами для оплати участі, а також програму заходу наведено за посиланням:https://cwf.com.ua/conf/.

Якщо у вас єзапитання – звертайтеся, будь ласка, до Галини Лозової, директорки МГО «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму«Дитина з майбутнім»,тел.: (050) 449 49 59, або за електронною адресою:event.cwf@gmail.com.