МГО «Дитина за майбутнім» відтепер співпрацюватиме з НМАУ ім. П. І. Чайковського. Про це під час зустрічі домовилися Консул провідної європейської асоціації “Аутизм – Європа” Інна Сергієнко та ректор Академії Максим Тимошенко. Вони вирішили: спільними зусиллями дадуть старт новому соціальному проекту. Деталі щодо нього озвучать пізніше.

Крім того, під час зустрічі говорили про проведення семінарів та заходів, спрямованих на допомогу дітям з особливими потребами. «Дуже важливо, що виші звертають увагу на проблему аутизму. Це говорить про те, що це питання в Україні не стоїть на місці, що наше суспільство готове рухатися далі та не ділити людей. Наша держава розвивається, стає толерантнішою та поступово відкриває можливості для особливих людей. Сподіваюся, що співпраця з Академією відіграє важливу роль у поширенні інформації про аутизм в Україні», – підкреслила Інна Сергієнко.

Національна музична академія України ім. П. І. Чайковського (до 1995 — Київська консерваторія) — вищий державний музичний навчальний заклад IV рівня акредитації, займає лідируюче місце серед музичних вузів України та світу. За методикою визначення рейтингів ЮНЕСКО “Топ – 200 Україна” у 2019 році Національна музична академія України ім. П. І. Чайковського посіла Перше місце серед вищих мистецьких навчальних закладів України.