Влітку 2017 року в Україну приїде зі своїм другим візитом Пол Кожокару, автор курсу фізкультурної 3С терапії для дітей з особливостями, з метою навчання спеціалістів цієї методики. 3С терапія заснована на трьох принципах: усвідомленість, координація та концентрація. Вона допомагає дитині усвідомити та пізнати себе, розкриваючи таким чином свій повний потенціал. 90% дітей (від 3 до 8 років) показують хороші результати. 3с терапія ефективна для дітей з аутизмом, синдромом Дауна, ЗПР, УО та в інших випадках психомоторної затримки розвитку.

Пол Кокожару інструктор бойових мистецтв з 20-річним стажем, 8 років з яких він працює з дітьми з аутизмом. Вперше Пол привіз методику в Україну влітку 2016 року та сьогодні перші сертифіковані спеціалісти вже практикують роботу з дітьми. Подивитися відео про роботу з дітьми з аутизмом можна на сторінці автора https://www.facebook.com/3CTherapy Детальніше про методику російською мовою – в лютневому номері «Аутизм сьогодні» https://cwf.com.ua/images/autism-today/autism_today_2016_02.pdf Інтерв’ю з мамою Мілана, який займається за методикою 3С у червневому номері «Аутизм сьогодні»https://cwf.com.ua/images/autism-today/autism_today_2016_06.pdf

Проводиться набір у групу спеціалістів до 15 осіб, у яких вже є практика роботи з дітьми (як з особливостями, так і нормативними). Практика може бути будь-якого характеру – від роботи психолога, до вчителя фізкультури. Курс навчання триватиме протягом місяця – червень чи липень 2017 року – тричі на тиждень, по три години кожне заняття. По закінченню курсу видається сертифікат автора методики, яка дає право на практику 3С терапії.

Вартість курсу для спеціалістів 600 євро (оплата у гривнях по курсу НБУ на дату платежу). Можлива розстрочка оплати – обговорюється індивідуально. Реєстрація проходить у два етапи:

  1. Просимо всіх бажаючих зареєструватися до 15 лютого 2017 року https://docs.google.com/forms/d/1DlugRotIQ7XPd5hpyTm0d_EeVhIkTBVjK_ZN4tO4vVk/edit?usp=drive_web
  2. У випадкузбору групи із 15 осіб, до 28 лютого 2017 року Виотримаєте інформаційнеповідомленняз проханням оплатити 50% вартості курсу, контрактом та детальними інструкціями щодо початку курсунавчання.

Оформлення контракту на навчаннятавідповіді на усіпитанняза телефоном 0503102585 (Ірина), briarwind@ya.ru