26 лютого 2017 року об 11:00 у Зеленому серці головної культурної та спортивної арени країни – НСК «Олімпійський» –  відбудеться презентація благодійного спортивного проекту для дітей з аутизмом «Kids Autism Games».
Kids Autism Games – це спільна ініціатива Благодійної організації «SPORT for PEACE», Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» та Фонду «Дитина з майбутнім».

Проект почав свою діяльність на початку лютого 2017 року. Щотижня професійні тренери «SPORT for PEACE» тренують біля 20 дітлахів з аутизмом у Зеленому серці НСК «Олімпійський». Такі тренування були розроблені спеціально, щоби через ігрові змагання навчити дітей взаємодіяти між собою, розвинути моторику, поліпшити фізичний стан дітей та привити їм любов до занять спортом.
У брифингу приймуть участь:

Інна Сергієнко, Консул Аутизм Європа, засновник благодійного фонду «Дитина з майбутнім»;
Наталя Мартіашвілі, директор благодійного фонду Sport for peace;
Наталія Максимова, керівник управління зовнішніх зв’язків «Кристалбанку»;
Віктор Анісімов, директор з питань зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський».

Одразу після брифінгу представники засобів масової інформації зможуть побачити саме тренування за участі дітей та тренерів, а також поспілкуватися з батьками.
Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до заходу! Офіційний початок об 11:00!
Попередня акредитація ЗМІ обов’язкова: Тетяна Савіцька +38 067 246 40 99 або t.savitska1@gmail.com.
Місце проведення: Зелене серце НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська, 55.
Місце зустрічі: центральний ресепшен стадіону (вхід через ворота Захід 4 зі сторони Троїцької площі)